dijous, 27 de febrer del 2014

L'Open House a Olesa, un èxit!

Aquest passat dissabte 22 de febrer, Finques Dòmina vàrem organitzar una jornada d'Open House o Casa Oberta en una de les vivendes que tenim a la venda.

L'Open House va néixer ja fa anys als EUA com a una eina més per vendre una vivenda. L'èxit però, va fer que aquesta eina esdevingués imprescindible en el procés de venta de qualsevol immoble.
Es tracta d'obrir les portes d'un immoble un dia concret durant un horari concret amb la finalitat de captar clients interessats i possibles compradors que per diferents motius no la visitarien en altres circumstàncies.

En el nostre Open House vam aprofitar els nostres coneixements en home stagging i màrqueting per tal de promocionar la vivenda i amb ella tots els atributs que posseeix.

La seva magnífica situació i l'estat impecable de la mateixa van fer que molts interessats aprofitessin el matí de dissabte per fer-hi un cop d'ull i informar-se a fons. El nostre equip comercial va atendre a tots els interessats convidant-los també a un petit refrigeri i una copa de cava, cava Finques Dòmina, per descomptat. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada